Wat doen wij

anad geeft een advies op maat en beantwoordt zowel proactief als reactief  de vragen en de behoeftes van cliënten.

Door het samenbrengen van informatie vanuit verschillende invalshoeken en benaderingen kan anad u een totaalpakket van analyse en advies aanbieden van hoogstaande kwaliteit.

Zijn er twijfels over het juiste beheer van je financieel patrimonium, beleggingsportefeuille of schadedossier, werden er spectaculaire winsten voorgespiegeld en worden deze op uw vraag niet onmiddellijk uitbetaald. Hebt u een vermoeden dat uw fondsen voor andere doeleinden worden gebruikt dan voorzien, na grondige analyse kan anad uitsluitsel geven over de waarde van uw vermoeden of vaststellingen.

“ Outsourcing “ is een begrip dat het laatste decennium meer en meer  ingang heeft gevonden. Men gaat op zoek naar manieren om op een  voordelige en vluggere manier  de bijkomende taken  af te handelen. Daar anad staat voor integriteit, secuurheid en professionalisme, en kan bogen op zowel politionele als verzekerings- en bank technische expertise,  kunnen er door de coördinatie tussen de betrokken  actoren, door anad heel wat manuren uitgespaard worden.

Het actieterrein van anad heeft geen grenzen en dit in functie van de aard van de opdrachten.

Elke opdracht is het onderwerp van een legale overeenkomst tussen anad en haar opdrachtgever.Comments are closed.